Grond- of afbraakwerken, rioleringen, recuperatie

bouwmaterialen, wegen- en milieutechnische werken,

waterzuiveringsinstallaties…

 

 

De NV Verbeke is uw favoriete partner,

ook in de land- en tuinbouwsector.

 
 

Welkom bij NV Verbeke, uw partner in grond-, afbraak-, en landbouwwerken

“Grond- en afbraakwerken” en “Landbouwwerken” staat er gevat en kernachtig op het visitekaartje van de NV Verbeke uit Poperinge.

 

Terecht, want de 20-koppige ploeg van dit familiebedrijf is al veertig jaar een gewaardeerd en op en top gespecialiseerd speler in de sectoren bouw en landbouw.

Een positie die de NV Verbeke niet zomaar veroverde. Het familiebedrijf begon op het einde van de zestiger jaren als een loonwerkersbedrijf van de broers Eric en Gery Verbeke in de Jagerstraat in Poperinge. Eric werd later de enige zaakvoerder en stilaan kreeg hij versterking van zijn drie zonen, John, Gunter en Jeannot. Onlangs nam dit trio het beheer van de NV Verbeke over.

 

Meteen waaide ook een nieuwe wind door het bedrijf. De nieuwe beheerders pakken het allemaal nog professioneler aan. Getuige de zware investeringen in een gloednieuw administratief gebouw, geslaagde omgevingswerken, een voortdurende uitbreiding van het machinepark én het personeelsbestand.

 

Het orderboekje is aardig gevuld. Met Vlaamse, maar ook Waalse en veel Franse klanten. Maar geen nood, de hele ploeg van NV Verbeke staat klaar om ook u te helpen.

 

U bent altijd welkom

in ons gloednieuwe kantoor in de Krombeekseweg

te Poperinge

 

De koffie staat al klaar!